Szemtetoválás Permanent System módra

Permanent SystemA szemtetoválások korrekciós megoldásai limitáltak. Míg szemöldök illetve szájtetoválásnál mind forma mind pedig a szín tekintetében szükség lehet az apróbb változtatásra, addig szemtetoválásnál a szempillák sora adott és a procedúra alatt nekünk ez a referenciánk. Ferde szemtengely esetében igen csekély mértékben a kontúrvonalat a szem külső széle felé enyhén megemelhetjük, azonban ez nem lehet jól érzékelhető emelés.

A természetes szőrzet optikai megerősítése, és a szemkontúrvonal finom behúzása hozzájárul a szem kiemeléséhez. A végeredmény semmilyen esetben sem lehet szembetűnő. Nagy türelmet és gondot fordítsunk arra, hogy vendégeinket meggyőzzük a kozmetikai sminktetoválás nem mindennapi smink. Feladata a természetes vonalak megerősítése, semmiképp nem alkalmi smink viselete.

Ezenkívül ma már léteznek különböző alkalmazási technikák a szemhéj mozgó részének tetoválására is. Finom, apró precíz mozdulatokkal elsatírozhatunk vonalakat, vagy összedolgozhatunk színeket, azonban ezt mindenképpen jó esztétikai érzékkel tegyük túlzások kerülésével.

Szemtetoválás folyamat során a kezelő a szemet egy különleges pozícióban tartja, gondosan odafigyelve a szem vagy az arc bármely jellegű mozgását. Ennek elsajátítását és gyakorlását minden Permanent System szakembernek biztosítjuk.