Sminktetováló készülékeim

Saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy igazán igényes és minőségi sminktetoválást csak a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő készülékkel lehet végezni. Szemhéjtetoválásaimat ezért két csúcsminőségű készülékkel a Long-Time-Liner és a Permanent System Symphony Pro készülékekkel készítem, amelyek biztosítják számomra azokat a magas szintű technikai elvárásokat, amelyek munkáim minőségi kivitelezéséhez szükségesek.

Legújabb innovácós sminktetováló készülékem
Margo Laser Digital

Margo_Laser_digital_1

Legújabb készülékem, a Margo Laser Digital mikroprocesszor által vezérelt, előrehaladott, intelligens technológiával rendelkezik.  Az általam eddig használt gépek közül a legnagyobb pontossággal dolgozik, ezért minimalizálódik a bőr sérülése, és gyorsabb a regenerációs idő.  Lézeres stimuláló rendszere szájtetoválást követően felgyorsítja a gyógyulást, redukálja a herpesz kialakulásának lehetőségét. A technológia kifinomultsága végett, különösen szálas szemöldöktetoválás készítésekor vendégeim többsége semmilyen fájdalomcsillapítást nem igényel. Ez különösen fontos számomra, hiszen a fájdalommentesség biztosítása mindig is kiemelt része munkámnak.

A készülék egy szabadalommal ellátott tűrendszert, a PRECISE Cartridge alkalmaz, amely a tökéletes higiéniás biztonságon felül a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben, és egyenletesen adagolja a bőrbe. Ennek eredményeképpen gyógyulás után a pigment nagyobb mennyiségben és egyenletesebben marad a bőrben, mint korábban.

margo-laser

A lézer jelentősen lerövidíti szájtetoválást követően a regenerációs időt, redukálja a herpesz kialakulását

A Margo Laser Digital speciális mikro tűvel dolgozik, amelyek a lehető legfinomabb, legvékonyabb szemöldökszálak kialakítását teszi lehetővé. A mikro tűk segítségével tudok olyan valósághű szemöldöktetoválásokat készíteni, mint a 3D szemöldöktetoválás.

Permanent System Symphony Pro

A Symphoni Pro készüléket hosszas piaci tesztelés alapján választottuk saját sminktetováló márkánk készülékévé, amely kozmetikai és orvosi korrekciós sminktetoválások készítésére egyaránt kiváló. A fő keresési szempont a készülék választása során az volt, hogy a sminktetoválást maximális precizitással, 100%-ban biztonságosan és lehetőleg a fájdalomérzet kizárásával lehessen készíteni. A gép számos olyan technikai innovációval rendelkezik, amely ezen igényeket maximálisan kielégíti.

Precizitás

Az igényes és minőségi szemhéjtetoválás készítése során, elengedhetetlen a sminktetováló készülék precíz, pontos vonalvezetése és az egyenletes festékbejutás biztosítása. A Symphoni Pro készülék digitális vezérlése biztosítja a pontos vonalvezetést, a tű kiegyensúlyozott mozgása pedig a festékbevitel különlegesen egyenletességét. Ezáltal a festék valóban csak a bőr megfelelő rétegébe kerül, és évek múlva sem válik foltossá, egyenetlenné. A készülék direkt meghajtása következtében a szem érzékeny bőrének hámsérülése minimális, ezáltal jelentősen lerövidül a gyógyulási idő, és minimális az érzékenység.

Biztonság

Szemtetoválás készítésekor, különös tekintettel a szem vékony bőrének érzékenységére, alapkövetelmény a 100%-os sterilitás és a tökéletes higiénia, amelyet csak az egyszer használatos tűmodulok biztosítanak maximálisan. A legkorszerűbb sminktetováló készülékek, mint a Symphony Pro készülék, kizárólag egyszer használatos biztonsági tűmodullal működik, ami azért fontos, mert így a fertőzések lehetősége teljes mértékben kizárható. Sok forgalomban lévő készüléknél csak a maga a tetováló tű cserélhető, a tűmodul, amely szintén érintkezik a vendég testnedveivel nem eldobható, csak fertőtleníthető.

Kíméletesség

Napjainkra a sminktetováló készülékek innovációjában fő szempont a fájdalomérzet minimalizálása a sminktetoválás során. A Symphoni Pro készülék higiéniás moduljának tűje a legvékonyabb, átmérője megegyezik egy akupunktúrás tű átmérőjével. Ez a rendkívüli tűvékonyság a legkisebb traumát okozza a bőrnek, amely egyáltalán nem, vagy csak minimális fájdalomérzetet jelent a vendégnek. A fájdalomérzet további csökkentése érdekében a higiéniás tűmodulok tűi orvosi acélból készülnek, biztosítva a tű lehető legpontosabb behatolását a bőrbe, amely ezáltal nem ingerli a fájdalomérzékelő idegvégződéseket. Szintén a fájdalomérzet minimalizálását támogatja a higiéniás tűmodulok azon tulajdonsága, hogy nem csak egy, hanem több tűs variációban is rendelkezésre állnak, segítségükkel rövidebb idő alatt több festék pigment vihető be a bőrbe, lerövidítve ezzel a sminktetoválás folyamatát. Saját tapasztalatom, hogy a több tűs tűmodulok használata könnyebbé és gyorsabbá teszi a szemtetoválás készítését.

Long- Time Liner
Több, mint egy hagyományos sminktetoválás… LONG-TIME-LINER

LONG-TIME-LINERLONG-TIME-LINER technológia magábanfoglalja a gép egyedülálló precizitását, a festékek magas minőségét, valamint a szakemberek tudását. Ez a módszer napjainkban a világon a legelismertebb és legelterjedtebb sminktetováló technológia. A LONG-TIME-LINER márkanév egyet jelent a minőséggel.

long-time-linerKészülék: A LONG-TIME-LINER által kifejlesztett Conture Makeup különbözik a hagyományos Permanent Make-up -tól. A készülék automatikusan érzékeli a bőr vastagságát, nem engedi, hogy a tű mélyebb rétegekbe hatoljon. Ennek azért van nagy jelentősége, mert így a festék csak a legfelső bőrrétegbe kerül be, ahonnan a valóban ki tud kopni. Ezért nem fordulhat elő, mint más sminktetoválásnál, hogy az idő múlásával a szín egyenetlenné, foltossá váljon. A sminktetoválás során a kezelőegység egy vékony, akupunktúrás tűt mozgat, amely más módszerekkel összehasonlítva lényegesen kíméletesebb a bőrhöz, és például egy ajaksatírozás esetén csak ezzel a módszerrel lehet igazán szép egyenletes színhatást elérni.

 

Egy LONG-TIME-LINER géppel készült sminktetoválás kitűnik a minőségével.