Ecuri tetoválás eltávolítás

page6Fél a lézeres kezelésektől, mégis szeretne megszabadulni tetoválásától?

Tetoválás eltávolítás hatékonyan, eredményesen, fájdalommentesen és maximális biztonsággal-Ecuri enzimatikus módszerrel!

Az Ecuri Tetoválás Eltávolítás egy forradalmian új módszer a már megunt, előnytelen színű és formájú tetoválások eltávolítására, legyen szó szemöldök, szem, vagy ajaktetoválásról.

Árak teljes szemöldök, szem, szájkontúr, szájsatír felvilágosítása: 15.000Ft/ alkalom

Részleges kezelések: 5.000-7.500 Ft/alkalom

Milyen eredményekre számíthat?

page7A kezelésekkel lépésről-lépésre tudom a pigmentet kioldani a bőrből, egészen addig, amíg az elért felvilágosítással elégedettek nem leszünk. A régi tetoválás ekkor már annyira felvilágosul, hogy nem nyújt zavaró látványt, és szükség esetén elkészíthető az új tetoválás egy harmonikus színnel, formával. Előfordulnak olyan esetek, amikor nem tudom a pigmentet maradéktalanul kioldani a bőrből, annak típusa, mennyisége és bőrben történő mély elhelyezkedése végett, de a kezeléseket követő „maradék” pigment általában már nem zavaró, alig észrevehető.

Milyen esetekben van szükség a felvilágosító eljárásra?

  • A leggyakoribb igény: szálazott szemöldöktetoválás készítése azoknál a vendégeknél, akik korábbi tetoválással rendelkeznek

Ön szálazott szemöldöktetoválást szeretne készíttetni, azonban a meglévő sminktetoválása még túlságosan sötét, esetleg előnytelen színű, formájú, stb. Ebben az esetben először a régi tetoválás felvilágosítása szükséges, mert ennek hiányában az újonnan betetovált szálak beleolvadnak a régi tetoválásba, és a szemöldök elveszíti szálazott jellegét, a végeredmény satírozott hatást kelt. Miután az előző tetoválás kellőképpen felvilágosodott, elkészíthető a hőn áhított szálazott szemöldöktetoválás a megfelelő színnel és formával kivitelezve.

  • Előnytelen színű, formájú szemöldöktetoválás helyreállítás satírtechnikával

Ilyenkor az előző tetoválás annyira sötét, és a bőr szinte teljesen telített pigmenttel, hogy nem képes az új szín befogadására, nem lehet jelentős változást elérni a régi szín lefedésével. Első lépésben, amennyire lehetséges, ki kell oldani a régi pigmentet a bőrből, hogy helyet biztosítsunk az új pigment számára. Mivel ezek a tetoválások általában nagyon stabilan tartják magukat a bőrben, ezért általában csak mérsékelten lehet őket felvilágosítani, és a satírtechnika a legalkalmasabb az elfedésükre.

page2 page5

  • Részleges felvilágosítás

page4Szinte naponta találkozom és javítok olyan eseteket, amikor a régi tetoválásnak csak egy részét szükséges eltávolítani. Lelógó szemöldökvég, eltérő formájú eleje, szomorú hatású szemvonal, előnytelen ajakkontúr. Ezekben az esetekben csak az új formából kilógó részeket kezelem a tetoválás eltávolítóval, általában az új tetoválás elkészítésével egy időben.  Az Ecuri módszerrel a lehető legtökéletesebb végeredményt tudom elérni, mert nem lefedem a kilógó részeket, hanem felvilágosítom, amíg teljesen, vagy alig észrevehetővé válnak. Korábban ezekben az esetekben a kilógó részek lefedésére bőrszínt alkalmaztam, ez azonban gyakran zavaró látványt nyújtott, túlságosan „fehéren” látszott a javítás a bőrben.

  • Előnytelen színű, szájkontúrok, szájsatírok felvilágosítása

A kezeléssel eredményesen tudom eltávolítani a rosszul sikerült, előnytelen formájú, és színű ajaktetoválásokat is. A pigment fokozatosan kikopik a bőrből, majd igény szerint elkészíthető az új ajaksatírozás. Az újonnan kialakított formán kívül eső részek eltávolítása általában még 1-2 kezelést igényel, amíg teljesen kikopik, vagy alig észrevehetővé nem válik a bőrben.

page1 page8

  • lelógó, túlhúzott szemhéjvonal, pigment megfolyások kezelése

page9Nagyon zavaró, előnytelen látványt tud nyújtani viselőjének egy lelógó, túlhúzott szemhéjvonal, amit a felvilágosítással eredményesen tudok javítani. Megfolyt szemhéjtetoválások esetében már nehezebb a feladat, ugyanis ezekben az esetekben a pigment már a mélyebb szöveti rétegekben helyezkedik el, ami ezzel a módszerrel nehezen elérhető. Ezekben az esetekben egy próbakezelést szoktam ajánlani, és ennek eredményétől teszem függővé a további kezeléseket.

 

Az Ecuri módszer hatásmechanizmusa…

A módszer azért maximálisan kíméletes és biztonságos, mert a készítmény PH semleges kémhatású, nem irritálja a bőrt, nincs maró, roncsoló hatása, mint sok hasonló készítmény esetében.

Azért maximálisan hatékony, mert aktív összetevője egy enzim, ezáltal enzimatikus módon feloldja a pigmenteket körülvevő kollagén burkot, majd elfolyósítja magát a pigmentet, amely a bőrfelszínen keresztül távozik a bőrből. A további összetevőknek köszönhetően kissé lassabb a sebgyógyulás, hogy minél több pigment távozhasson a bőrből. A készítmény fertőtlenítő, és nyugtató hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek biztosítják a bőr megfelelő védelmét.

A kezelés menetéről…

Az Ecuri tetoválás halványító kezelés hasonlóan történik, mint a sminktetoválás. Az enzimatikus hatóanyagot nagyon finoman, és felszínesen betetoválom a bőrbe, ezért az eljáráshoz általában szükségtelen érzéstelenítést alkalmazni, annyira finoman érintem a bőrt. A kezelést követően egy nagyon vékony, bőrszínű pörk keletkezik, aminek a gyógyulási ideje általában 1 hét.

Ecuri-halvanyitas-utan-kozvetlenul   Ecuri-tetovalas-halvahyitas-masnap

Amennyiben szeretné elrontott, esetleg megunt tetoválását eltávolítani, érdeklődhet telefonon,

Hívás: 06-30/2429400

megkereshet személyesen, vagy küldjön e-mail-ben egy olyan fotót, amin jól látszik a tetoválás

info@szemtetovalas.hu