Bioevolution Margo Laser Digital sminktetováló készülék

Bioevolution Margo Laser Digital precíziós orvosi és kozmetikai sminktetováló készülékünk digitális kezelőfelülete az igen alacsony frekvenciatartomány beállítás lehetőségét is a kezelő rendelkezésére bocsájtja. Finom apró vonalak, pixel hatás és referencia vonalak illet megrajzolásához ugyanis ezekre a finom, lassú leütésszámú beállításokra van szükségünk. A gép festékbevitele ezen alacsonyabb értékek mellett is tökéletesen egyenletes. Minimális trauma mellet maximális fedőképesség érhető el.

Margo_Laser_digital_1

Számos tűmodul konfigurációs lehetőség közül a kezelő sminktetováló kiválaszthatja a szemtetoválás alkalmazási technikájához és vastagságához leginkább passzoló modult. Alacsony tűszámmal A/1R igen precíz, vékony vonalak illetve pontok pigmentálhatóak, míg sorosan kapcsolt tűmoduljainkkal A/3F, A/4F a kontúrvonalak ügyesen betölthetőek. Több színből álló szemtetoválások esetén ezek a modulok megfelelő alternatívát nyújtanak a színek finom összesatírozására, az elmosódott hatás elérésére.

Púderes hatású, elmosódott tetoválások készítésére haladó tanfolyamaink keretében készítjük fel kedves kolléganőinket. Erről több információ a www.permanentsystem.hu oldalunkon érhető el.