Bemutatkozás

Szemtetoválásaim készítése során minden esetben a kifinomultságra, és arra törekszem, hogy vendégem számára biztosítsam az elképzeléseihez, igényeihez, és szemformájához leginkább illő szemtetoválás készítését.

Ennek biztosítéka, hogy közel 20 éves sminktetoválói tapasztalattal rendelkezem, ezért munkáimat rutinból, magabiztosan végzem. Szemhéjtetoválás készítésekor mindig az ízlésséget, esztétikusságot tartom szem előtt, és még a vendég kérésére sem készítek el olyan munkát, amelyet előnytelennek ítélek meg számára.

Számos hazai és nemzetközi továbbképzésen, konferencián veszek részt annak érdekében, hogy a klasszikusnak számító technikákon felül olyan különlegesnek, és újdonságnak számító technikákat is biztosítani tudjak vendégeim számára, mint a két színű szemhéjtetoválás, vagy a füstös szem tetoválás.

Jelenleg trénerként saját sminktetováló márkánk, a Permanent System oktatásában veszek részt, hozzásegítve más kozmetikusokat, sminktetováló szakembereket is tudásuk megszerzéséhez, tökéletesítéséhez.